Kijkje in de Keuken van HU op 9 december – meld je aan

Neem op 9 december een Kijkje in de Keuken van Hogeschool Utrecht. De HBO-ICT opleiding opent dan de digitale deuren van het nieuwe gebouw aan de Heidelberglaan 15 voor collega-docenten. Meld je vooraf aan voor deze digitale bijeenkomst.

Programma

Hogeschool Utrecht heeft een inspirerend programma samengesteld. Het Kijkje start om 13.00 uur met de opening door Anita Bosman (directeur Institute for ICT). Na het plenaire gedeelte zijn er drie breakout-sessies. Je kunt dan onder andere aansluiten bij de sessies ‘Artificial Intelligence op hbo-niveau’ door Huib Aldewereld, ‘JointCyberRange voor en door hogescholen, voor en door studenten’ door Peter van Eijk, ‘Agile Research’ door Arno Kamphuis en ‘Slimme tools voor echte studentbetrokkenheid bij Open-ICT’ door Jan van Rouwendal en een van zijn studenten. Met in totaal 15 sessies is er genoeg te kiezen. Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Het Kijkje in de Keuken vindt plaats op woensdag 9 december en begint om 12.30 uur met een virtuele binnenkomst. Het plenaire gedeelte start om 13.00 uur. Het online programma wordt gehost door HBO-i via een digitaal platform. Na inschrijving ontvang je een paar dagen voor het kijkje je inloggegevens waarmee je online aan het event kunt deelnemen. Aanmelden is gratis en kan hier.

Item delen