Volgende editie Kijkje in de Keuken bij Haagse Hogeschool

De host voor de volgende editie van het Kijkje in de Keuken is bekend. Het evenement zal in december 2019 gehouden worden bij De Haagse Hogeschool. Binnenkort plaatsen we meer informatie op de website over het programma en de exacte datum.  

KIJKJE IN DE KEUKEN EVENT

HBO-i organiseert twee keer per jaar een netwerkevenement bij een hogeschool in Nederland. De HBO-ICT-opleiding van de betreffende hogeschool opent voor deze speciale gelegenheid hun deuren voor hbo-docenten. Het idee is om van elkaars best practices te leren en collega docenten dus een écht kijkje te gunnen in de keuken van de opleiding. Het evenement biedt ruimte aan ongeveer 100 docenten.

 

We trappen de dag af met een lunch zodat we in informele setting kunnen netwerken en bijpraten. Het programma begint met een presentatie over de opleiding in kwestie en een kleine tour door de opleiding als dit qua logistiek mogelijk is. We proberen altijd studenten bij het evenement te betrekken zodat je ook daar kennis mee kunt maken. Daarna volgen een reeks workshops en break-out sessies in kleinere setting, verspreidt in het schoolgebouw. We sluiten af met een hapje en een drankje om de aanwezigen de  gelegenheid te geven de dag gezamenlijk af te sluiten en misschien zelfs nieuwe plannen te maken.

 

Voor de leden van HBO-i is een speciaal voorprogramma op de betreffende hogeschool. De Platformvergadering vindt plaats in de ochtend rond 11:00 uur en daarvoor is het mogelijk om met werkgroepen bijeen te komen. Als je een ruimte hiervoor wilt reserveren kun je dit aangeven via info@hbo-i.nl.

Item delen