Kijkje in de Keuken bij Hogeschool Utrecht verplaatst naar 9 december

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij het Institute for ICT bij Hogeschool Utrecht? Hou dan woensdag 9 december vrij in je agenda. Docenten van alle bij HBO-i aangesloten opleidingen zijn welkom bij het Kijkje in de Keuken. Let wel: op dit moment is in verband met de coronamaatregelen nog niet helemaal zeker of en op welke manier het Kijkje in de Keuken kan doorgaan. We maken hier zo snel mogelijk een keuze in.

Over het Institute for ICT

Het Institute for ICT biedt de brede HBO-ICT-opleiding aan met zes richtingen. In combinatie met het deeltijdaanbod neemt het instituut een onderscheidende plek in binnen het ICT-landschap. Er zijn zes voltijdrichtingen: Artificial Intelligence (AI), Business IT & Management (BIM), Cyber Security & Cloud (CSC), Open-ICT (OI), Software Development (SD) en Technische Informatica (TI). Daarnaast kun je bij de HU BIM deeltijd, CSC duaal, de Master of Informatics en de Master Data-Driven Business volgen. En het Institute for Associate Degrees binnen de HU biedt de AD Software Development aan. Dit diverse aanbod zorgt voor een behoorlijke groep eerstejaars (642 bachelorstudenten en circa 40 masterstudenten in 2019). Ondanks de grootte vindt het onderwijs plaats in kleinschalige groepen.

Save the date

Het Kijkje in de Keuken bij Hogeschool Utrecht zou eigenlijk al eerder dit jaar plaatsvinden, maar door de maatregelen rondom corona is het evenement verzet naar 9 december. Aan het programma wordt nog gewerkt; zodra daar meer over bekend is, ontvang je een uitnodiging met de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Het belooft in ieder geval een dag te worden met een interessant inkijkje in de organisatie van de verschillende opleidingsrichtingen en ruime gelegenheid om bij te praten en kennis te delen met collega’s. Genoeg redenen dus om 9 december alvast te reserveren voor het Kijkje in de Keuken! Het Kijkje vindt plaats bij Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 15 in Utrecht en start om 12.00 uur met een lunch.

Item delen