Kijkje in de Keuken bij Fontys ICT op 22 juni

Om alvast in de agenda te zetten: donderdag 22 juni organiseert HBO-i in samenwerking met Fontys ICT een Kijkje in de Keuken bij het Fontys InnovationLab in Eindhoven. Bij deze innovatieve broedplaats werken studenten, docenten, onderzoekers en professionals uit het bedrijfsleven samen aan toegepast onderzoek en de ontwikkeling van de ICT-oplossingen van morgen.

Programma

Vanaf 9.30 uur ben je welkom in het InnovationLab, waar om 10.00 uur de plenaire opening plaatsvindt. Er staan twee workshoprondes op het programma, net als een koffiebreak en netwerklunch waarbij er uitgebreid mogelijkheid is om de banden aan te halen met collega’s van andere onderwijsinstellingen en ervaringen uit te wisselen. Om 14.00 uur bezoeken we Innovations Insight: hét event rondom innovatie, onderwijs en onderzoek, waarbij de derde- en vierdejaars studenten met trots projecten laten zien waar ze de afgelopen tijd samen met het werkveld zo hard aan gewerkt hebben.

Meer informatie en aanmelden

Binnenkort volgt een officiële uitnodiging. Je krijgt dan ook meer informatie over de verschillende workshops waar je uit kunt kiezen en de mogelijkheid om je (gratis) aan te melden.

Over het Kijkje in de Keuken

Een aantal keer per jaar organiseert HBO-i het Kijkje in de Keuken, waarbij steeds een andere hogeschool optreedt als host en de deuren opent voor collega’s uit het hele land. Het Kijkje in de Keuken biedt een blik achter de schermen. Ook vindt er kennisuitwisseling plaats via verschillende workshops en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Item delen