Job en Docenten Event 2016

Wordt het begin van het nieuwe schooljaar voor jouw studenten het begin van een succesvolle carrière in de ICT? Help ze een goede start te maken door ze te wijzen op het Job Event op 7 oktober in Rotterdam. En hou zelf ook je agenda vrij, want het Docenten Event dat gelijktijdig gehouden wordt belooft ook weer interessant te worden.

Het programma staat vast, BNN-presentator Valerio Zeno heeft getekend voor het voorzitterschap en de beursvloer is gevuld met boeiende bedrijven. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een dag vol waardevolle contacten en nuttige kennis.

Docenten Event

Tijdens het Docenten Event kun je van gedachten wisselen met mensen uit de praktijk en collega’s van andere hogescholen. ’s Middags gaan. docenten en het bedrijfsleven gaan met elkaar om tafel om kennis uit te wisselen en waardevolle contacten te leggen, onder leiding van Valerio Zeno. Hierbij zullen ook enkele studenten aanschuiven voor verrassende inzichten. Hoe een en ander vorm krijgt, hoor je aan de start van het nieuwe schooljaar. Heb je ideeën over de invulling of wil je graag meedenken? Dan horen we graag van je! Je kunt contact met ons opnemen via communicatie@hbo-i.nl.

Ticket naar de toekomst

Deze maand worden op alle hogescholen ‘tickets naar de toekomst’ verspreid. Zorg dat jouw studenten deze in handen krijgen, want tegen inlevering van zo’n ticket tijdens het Job Event kunnen zij in aanmerking komen voor een 3d-printer, Go Pro Camera of hoverboard. Ook leuk: de hogeschool met procentueel gezien de beste vertegenwoordiging wordt beloond met een mooi bedrag voor de studentenpot. Gaan vanuit jouw hogeschool veel studenten en docenten naar het Job en Docenten Event? Regel dan gratis busvervoer via info@hbo-i.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, zoals het programma, een overzicht van de workshops en de deelnemende bedrijven, op www.hboictjobevent.nl. Vergeet ook niet om ons te volgen op Twitter (www.twitter.com/jobeventhboi) en te liken op Facebook (www.facebook.com/hboictjobevent).

Item delen