Jef Staes op HBO-i Docentendag

Niemand minder dan Jef Staes is de keynote speaker op de HBO-i Docentendag op 5 april. De schrijver van bestsellers als ‘Mijn manager is een held’ en ‘Mijn organisatie is een oerwoud’ is een autoriteit als het gaat om leerprocessen en innovatie.

 

Staes’ verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland. Hij is een expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties. Deze zijn simpelweg niet gebouwd om de innovatie- en informatievloedgolf te trotseren.

 

Innovatie bespreekbaar maken

De lezing van deze innovatie-expert en voormalig software ingenieur belooft een echte eyeopener te worden. Staes laat je met een boeiend en confronterend verhaal zien hoe het komt dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren. Na afloop ga je naar huis met een unieke woordenschat om innovatie bespreekbaar te maken.

 

Aanmelden en programma HBO-i Docentendag

De HBO-i Docentendag vindt plaats op 5 april bij de Hogeschool Rotterdam en wordt georganiseerd voor ICT-docenten in het hoger onderwijs. Het volledige programma van de dag vind je hier. Deelname aan de dag is gratis. Meld je wel van tevoren (uiterlijk 29 maart) aan via dit formulier.

Item delen