Jaap Bressers op ICTeach Fest

Waarschijnlijk staat het al in je agenda: ICTeach Fest op 19 juni. Zo niet, is er nu nóg een reden om deze dag vol inspiratie, innovatie en interactie vrij te houden. We wisten Jaap Bressers te strikken voor zijn keynote die je positief laat nadenken over uitdagingen en mogelijkheden. Hij laat je ervaren dat iedereen, ongeacht de omstandigheden, op eigen manier het verschil kan maken.

Het evenement voor onderwijsprofessionals

ICTeach Fest is hét evenement voor onderwijsprofessionals die zich willen verdiepen en willen leren van elkaars inzichten. Deelname aan dit HBO-i- evenement is gratis. ICTeach Fest vindt plaats op woensdag 19 juni, bij Avans Den Bosch. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van workshops, demonstraties en panelgesprekken, gegeven door experts uit het veld en uit het onderwijs. Verder kun je je netwerk uitbreiden met andere onderwijsprofessionals die dezelfde passie delen. Ook kun je genieten van een ontspannen sfeer met leuke activiteiten en heerlijk eten.

Ontspannen en plezier maken

ICTeach Fest is meer dan alleen een leerzame dag. Het is ook een feestelijke gelegenheid om te ontspannen en plezier te maken, waarbij je kunt deelnemen aan leuke activiteiten zoals een escape room of een massage. Je kunt ook genieten van een heerlijke lunch. Houd de berichtgeving over het ICTeach Fest in de gaten, zodat je er 19 juni bij bent.

 

Fotograaf: All Is Amazing

Item delen