Inschrijving Innovation Expo 2018 geopend

Meer dan 120 exposanten, 4000 bezoekers, 40 sessies en 8 keynotes: dat zijn de ingrediënten van de Innovation Expo 2018. Samen moeten ze op 4 oktober innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en zo bijdragen aan nationale en internationale maatschappelijke uitdagingen.

 

De Innovation Expo 2018 (IE2018) vindt plaats in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam-Zuid, die voor de gelegenheid wordt omgevormd tot één groot Living Lab. Met de expo biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen. De dag staat in het teken van nieuwe ontmoetingen en het afsluiten van concrete deals. Alle bezoekers, uit Nederland en buitenland, werken op die dag samen aan het versnellen van innovaties.

Programma IE2018

Tijdens IE2018 ontdek je op de expovloer verrassende innovaties, vergaar je nieuwe kennis bij verdiepende inhoudelijke sessies of luister je naar keynotes van onder anderen Louise O. Fresco (landbouw- en voedseldeskundige), Ahmed Aboutaleb (burgemeester Rotterdam) en Peter Hinssen (visionair op het gebied van radicale innovatie, leiderschap en de impact van alles wat digitaal is op de maatschappij en het bedrijfsleven). Het programma wordt steeds aangevuld; hou voor meer informatie de site van IE2018 in de gaten. Het event bezoeken is gratis, meld je wel van tevoren aan.

Item delen