Inschrijving geopend voor Challenge the Cyber op 14 mei

Zaterdag 14 mei vindt Challenge the Cyber plaats: de jaarlijkse Capture the Flag-competitie voor Nederlandse cybersecurityopleidingen. Studenten kunnen zich nu met een team inschrijven en zo hun opleiding vertegenwoordigen.

Cyberbootcamp

Er is een juniorcompetitie voor 13- tot 20-jarigen (geboortejaar 2001-2008) en een seniorcompetitie voor 21- tot 25-jarigen (geboortejaar 1996-2000). Tijdens de Challenge the Cyber CTF (Capture The Flag) op 14 mei kunnen deelnemers zich kwalificeren voor het Cyberbootcamp. Dit is een meerdaagse training, waarin gewerkt wordt aan harde en zachte vaardigheden, teambuilding en persoonlijk leiderschap. Een grotere groep talenten krijgt zo de kans extra training te volgen en een netwerk op te bouwen. Tijdens het Cyberbootcamp wordt op basis van complementaire skills en sociale fit het nationale team geselecteerd. Dit team vertegenwoordigt Nederland bij de jaarlijkse European Cyber Security Challenge. In november 2022 vindt deze ECSC plaats in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Inschrijven

Wil je meedoen aan de CTF-competitie op 14 mei? Op de website van Challenge the Cyber vind je meer informatie en kun je je inschrijven.

Item delen