Informatiemarkt van opleidingen voor informatiebeveiliging

Op 12 april vindt in het Centre of Excellence een informatiemarkt plaats van opleidingen voor informatiebeveiliging. Het evenement is bedoeld voor ICT’ers, studenten (mbo, hbo en universiteit) en beveiligingsprofessionals. Thema dit jaar: cybertrends.

 

Er is een toenemende vraag naar nieuwe informatiebeveiligers en organisaties zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent dat een carrière ambieert in de informatiebeveiliging. Op de informatiemarkt vind je opleidingen die je klaarstomen voor het vak. Verder krijgen de bezoekers een interessant congresprogramma voorgeschoteld met gerenommeerde sprekers die je informeren over de actuele aspecten rondom het thema cybertrends. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ibopleidingen.nl.

 

Als opleider op informatiemarkt

Wil je met je opleiding een plek op de informatiemarkt, om potentiële studenten te informeren en enthousiasmeren? Opleiders mogen gratis deelnemen. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie via info@ibopleidingen.nl.

 

Organisatie

De IB-opleidingenmarkt wordt georganiseerd oor het PvIB (Platform voor Informatiebeveiliging), NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors) en ISACA (Information Systems Audit and Control Asscociation), in samenwerking met Saxion Hogeschool Apeldoorn.

Item delen