ICT-student? Claim nu je gratis ticket voor het HBO-ICT Job & Student Event

Op vrijdag 4 oktober vindt in Utrecht het HBO-ICT Job & Student Event plaats. Het is het evenement van het jaar voor ICT-studenten die hun carrière een kickstart willen geven. Met lezing van de Benelux General Manager for Amzon Web Services: Kamini Aisola. Claim nu je gratis ticket!

 

Volg je een ICT-opleiding aan het hbo? Begin je carrière goed door jezelf nu al in de kijker te spelen bij toonaangevende werkgevers tijdens speeddates met het bedrijfsleven. Maak kennis met je toekomstige werkgever op de banenbeurs, volg gratis masterclasses en leg contacten met belangrijke spelers op de arbeidsmarkt waar je de rest van je carrière plezier van hebt. En mis ‘m niet: de lezing over innovatie van de General Manager Benelux for Amazon Web Services, Kamini Aisola.

Masterclasses

Er zijn vier rondes met masterclasses. Je kunt kiezen uit talloze interessante onderwerpen, zoals The Robots are coming! RPA and the first age of automation, Ghandi: Generative adversarial networks for Designing, Brain to Computer Interface, Introduction to Machine Learning, Cybersecurity en Blockchain. Het complete overzicht vind je hier. Bereid je je voor op een stage? Bezoek dan vooral de masterclass over solliciteren en stagelopen zonder fouten.

Aanmelden voor gratis ticket

Schrijf je in en krijg je gratis ticket voor het HBO-ICT Job & Student Event! Bonus: als je je nu aanmeldt, maak je kans op een Go Pro Camera, een PX draadloze hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins en andere prijzen.

 

ICT-docent in het hbo? Meld je dan aan voor het Docenten Event!

Item delen