HBO-ICT Job & Student Event voor docenten

Eigenlijk moeten we de naam veranderen in HBO-ICT Job & Student & Teacher Event. Want ook voor hbo-docenten aan ICT-opleidingen staat er een volwaardig programma klaar op vrijdag 4 oktober in Utrecht.

 

Tijdens voorgaande edities van het Job & Student Event was de ontmoetingsplek voor docenten altijd al favoriet. Het evenement bleek een bijzonder goede gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met collega’s uit het hele land. HBO-i speelt in op de groeiende belangstelling van docenten met een speciaal Docenten Event.

Ervaringen uitwisselen

Het onderling uitwisselen van onderwijservaringen tussen docenten van verschillende hogescholen krijgt een belangrijke plaats. Verder stimuleren we onderwijs en bedrijfsleven om met elkaar in gesprek te gaan over vakinhoudelijke onderwerpen. Natuurlijk zorgen we ook dit jaar voor voldoende ruimte, gelegenheid én goede koffie om te netwerken met collega’s.

 

Zorg dat je op 4 oktober vrijgeroosterd bent en kom met je studenten naar het HBO-ICT Job & Student Event. Hou de website in de gaten voor meer informatie over het programma.

Item delen