HBO-i laat van zich horen op NIOC congres

Stichting HBO-i is goed vertegenwoordigd op het NIOC congres op 6 en 7 maart in Leeuwarden. Tijdens het congres, met als thema ‘Beleef ICT-onderwijs’, zien we veel van onze leden terug op het podium. Ook namens Stichting HBO-i geven enkele bekende gezichten workshops en presentaties.

 

Tijdens het 2-daagse NIOC congres komen docenten op het gebied van (ICT-)onderwijs vanuit het po, vo, mbo, hbo en wo bij elkaar om van elkaar te leren, kennis en ervaringen te delen en zich verder te ontwikkelen. Er worden zo’n 100 workshops, presentaties en keynotes gegeven, waaronder onderstaande bijdragen vanuit HBO-i:

 

  • Workshop Toolkit en kaartenset hbo-onderzoeksonderwijs in ICT, door Jan Dirk Schagen, Koen van Turnhout, Wilco Bonestroo, Ralph Niels (Haagse Hogeschool, HAN / Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Saxion Hogescholen)

 

  • Workshop HBO-i Domeinbeschrijving Bachelor of ICT 2018, door Frens Vonken (Fontys Hogescholen)

 

  • Genderbalance: meisjes en de keuze voor ICT, door Aagje Voordouw (Windesheim)

 

  • Presentatie Waar komen onze afgestudeerden terecht? Een analyse, door Jan Dirk Schagen en Peter van de Wijden (Haagse Hogeschool, Hogeschool van Amsterdam)

 

  • Workshop Professional skills en de HBO-i domeinbeschrijving 2018, door Hanriëtte Ruigt en Dan Greve (Haagse Hogeschool)

Congres bijwonen

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het NIOC congres. Meer informatie daarover en uitgebreide informatie over het programma, de workshops en de presentaties staat hier.

Item delen