Hacking wedstrijden voor studenten

Goed nieuws voor studenten die hun hacking skills legaal willen oefenen en showen: op korte termijn vinden er twee hacking wedstrijden plaats. Op 25 september is er een wedstrijd in Den Haag tijdens de Cyber Security Week. Het Platform voor InformatieBeveiliging organiseert op 5 oktober in Utrecht een contest.

Cyber Security Week

In het kader van de Cyber Security Week van 25 tot en met 29 september in Den Haag, wordt op 25 september de Cyberlympics Student Edition georganiseerd. Het gaat om een wedstrijd Capture the Flag, waarbij teams bestaande uit studenten tegen elkaar strijden. Meer informatie over het event en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

Platform voor InformatieBeveiliging

Het Platform voor InformatieBeveiliging organiseert op 5 oktober een wedstrijd in Utrecht, ook in de vorm van Capture the Flag. Het PvIB gaat op zoek naar de allerbeste hacker binnen de club. Je kunt je niet alleen individueel inschrijven, maar ook als team van maximaal 5 personen. Daarbij zijn naast PvIB-leden óók studenten van harte welkom. Meer informatie over het event en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.

Item delen