Gratis met eigen bus naar het HBO-ICT Job & Student Event

Als ICT-student je carrière een kickstart geven? Dat doe je op het HBO-ICT Job & Student Event op 6 oktober. Daar volg je namelijk gratis allerlei masterclasses om je c.v. een boost te geven, en loop je op de banenmarkt misschien wel je toekomstige werkgever tegen het lijf.

 

Het HBO-ICT Job & Student Event vindt plaats in het WTC in Rotterdam. Zijn er binnen jouw opleiding genoeg studenten die hier naartoe willen? Dan regelt de Stichting HBO-i gratis busvervoer naar Rotterdam. Neem daarvoor contact met ons op via info@hbo-i.nl. Nog een reden om zo veel mogelijk studenten te verzamelen voor dit event: de opleiding met het hoogste opkomstpercentage wordt beloond met een mooi bedrag voor de studentenpot!

Tickets voor de toekomst

Onlangs zijn ‘tickets voor de toekomst’ uitgedeeld aan docenten, die ze op hun beurt weer onder studenten verspreiden. Met dit ticket maak je kans op een Playstation 4 met virtual reality headset, hooverboard en drone! Heb je nog geen ticket ontvangen, vraag er dan naar bij je docent.

Stage Event

Nieuw dit jaar is het Stage Event: een programma voor ICT-studenten die zich nog op een stage aan het oriënteren zijn. Speciaal voor hen is er een beurs waar professionals je persoonlijk advies geven om je te helpen een goede stageplek te vinden. Ook zijn er sprekers die je vertellen hoe je bij sollicitaties net een stapje voor krijgt op je concurrent.

Meer informatie HBO-ICT Job & Student Event

Kijk op de website van het HBO-ICT Job & Student Event voor meer informatie over de dag. Je vindt hier bijvoorbeeld het programma en een overzicht van bedrijven en organisaties die op de banenmarkt staan. Later vind je hier ook de inhoudelijke invulling van de masterclasses.

Item delen