Gratis met de bus naar het HBO-ICT Job & Student Event

Gaan veel studenten van jouw opleiding naar het HBO-ICT Job & Student Event, op 5 oktober in het WTC in Rotterdam? Regel dan nu via Stichting HBO-i een gratis bus vanaf jouw hogeschool!

 

Nog een reden om zo veel mogelijk studenten te verzamelen voor dit evenement: de opleiding met de meeste aanmeldingen gerelateerd aan het aantal studenten, wordt beloond met een mooi bedrag voor de studentenpot. Ook maakt iedere student die zich op 5 oktober inschrijft in het WTC kans op mooie prijzen, waaronder een drone.

Kickstart voor je carrière

Gratis vervoer, een bedrag voor de studentenpot en kans op prijzen: allemaal leuk, maar natuurlijk niet de belangrijkste redenen om naar het Job & Student Event te gaan. Het evenement biedt derde- en vierdejaarsstudenten de kans om hun carrière een kickstart te geven, nog tijdens hun opleiding. Zo leggen ze op de beursvloer contacten waar zij de rest van hun carrière plezier van hebben en is er een goedgevuld programma met gratis masterclasses. Tweedejaarsstudenten leren tijdens het Stage Event hoe zij alles uit hun stage kunnen halen.

Aanmelden voor het HBO-ICT Job & Student Event

Vanaf 1 augustus kunnen hbo-studenten die een ICT-opleiding volgen zich gratis aanmelden via de website van het HBO-ICT Job & Student Event. Daar vind je nu alvast het programma dat tot nu toe vaststaat, en de organisaties die zich al aangemeld hebben voor de beurs.

Gratis busvervoer regelen

Zijn er binnen jouw opleiding genoeg studenten die naar het Job & Student Event willen? Dan neemt Stichting HBO-i de kosten voor het busvervoer naar Rotterdam voor haar rekening. Neem daarvoor contact met ons op via info@hbo-i.nl.

Item delen