Gastcollege door lector Hogeschool Leiden tijdens Indian Dutch Cyber Security School

Van eind september tot half november vindt de derde editie plaats van de Indian Dutch Cyber Security School (IDCSS). Dit online programma is ontwikkeld om kennis op het gebied van cybersecurity te delen en de samenwerking tussen The Hague Security Delta en de Indiase deelstaten Telangana en Karnataka te vergemakkelijken. Hans Henseler (lector Digital Forensics & E-Discovery bij Hogeschool Leiden), verzorgt een gastcollege over cybersecurity.

Lezingen en challenges

De IDCSS 2020 staat in het teken van Internet of Things en Critical Infrastructures. Het online programma bestaat uit lezingen en challenges waarin aspecten van cybersecurity worden behandeld, zoals ethiek, verantwoording, beveiliging, reactie op gegevensbescherming, normen en governance. Het gastcollege van Hans Henseler staat 5 oktober op het programma.

Meer informatie en aanmelden

Het online programma is bedoeld voor bachelor- of masterstudenten die een studie volgen op het gebied van techniek, beleid en/of recht of young professionals die een technische, beleidsmatige en/of juridische achtergrond hebben. Meer informatie vind je op de website van The Hague India Summer School. Hier kun je je ook aanmelden.

Item delen