Enquête adoptie DOT-framework (de Methodenkaart)

Het DOT-framework, ook bekend als de Methodenkaart (zie ictresearchmethods.nl), en de bijbehorende kaartensets zijn al enige tijd beschikbaar. In hoeverre wordt het framework daadwerkelijk gebruikt in het onderwijs? Welke problemen komen studenten en docenten hierbij tegen? Help het ons in kaart te brengen door een enquête in te vullen.

DOT-framework

Het DOT-framework helpt studenten met het ontwikkelen van hun onderzoekend vermogen. Meer informatie over het framework vind je op http://ictresearchmethods.nl/ en https://maken.wikiwijs.nl/127721/DOT_framework.

Over de enquête

De enquête is uitgeschreven door de Open OiO HBO-i werkgroep. Ben je een hbo-docent bij een opleiding gelieerd aan HBO-i? Dan vinden we het heel fijn als je de vragenlijst invult. Dat duurt zo’n 10 tot 15 minuten. De enquête doorsturen naar collega’s? Graag! Onder de deelnemers wordt een bol.com-bon verloot. De resultaten worden gebruikt in een project om betere ondersteuning te kunnen bieden rond het DOT-framework. Je kunt de enquête invullen tot 1 februari.

Vul de enquête in