Engineering Conferentie ‘Studiesucces en studierendement’

Op 1 november 2017 organiseert het Landelijk Bestuur van het domein HBO-Engineering een conferentie over de thema’s studiesucces en studierendement. Met de conferentie wil HBO-Engineering medewerkers bij elkaar brengen die zich binnen de hogescholen bezighouden met studiesucces en studierendement.

 

Binnen de hogescholen van het domein is de belangstelling voor studiesucces en studierendement groot. Dat was de aanleiding voor het organiseren van de bijeenkomst. Tijdens de conferentie kunnen de aanwezigen best practices delen en netwerken verbinden.

Programma

’s Ochtends staat onder andere de lezing ‘Betekenisvol reflecteren in je eigen onderwijspraktijk’ door Kariene Mittendorf op het programma. ’s Middags vinden er twee ronden workshops plaats, waarbij je kunt kiezen uit acht workshops.

Aanmelden

De conferentie ‘Studiesucces en studierendement’ vindt plaats op 1 november bij Cursus- en Vergadercentrum Domstad (Koningsbergerstraat 9) in Utrecht. Deelnemen is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 oktober via de website van HBO-Engineering.

Item delen