Eerste ‘Kijkje in de keuken’ van HBO-i in teken van Gender Balance ICT

Stichting HBO-i nodigt je uit voor een uniek ‘Kijkje in de keuken’ bij de ICT-opleidingen van De Haagse Hogeschool op 30 november. Werp een blik achter de schermen en praat mee over het thema dat deze dag centraal staat: Gender Balance ICT.

Diversiteit

HBO-i streeft naar diversiteit en verhoging van het aantal vrouwelijke ICT-studenten in het hbo. Tineke Haitsma vertelt het verhaal over stereotypering in communicatie vanuit het hbo en VHTO geeft meer inzicht in de huidige instroom van meisjes. Ook ga je zelf aan de slag met dit thema in actieve break-outsessies.

Over Kijkje in de keuken

Steeds een andere hogeschool als host waarbij we achter de schermen mogen kijken, en steeds een ander actueel thema: dat zijn de ingrediënten van Kijkje in de keuken. De Haagse Hogeschool bijt het spits af. Wil je met jouw ICT-opleiding ook een Kijkje in de keuken hosten? Neem contact op met Eva Metz of Julian van der Kleijn via km@hbo-i.nl.

Voor wie?

Leden van Stichting HBO-i, docenten, studenten, geïnteresseerden in gender balance: iedereen is welkom. Wel graag van tevoren aanmelden via het inschrijfformulier.

Waar en wanneer?

Kijkje in de keuken is op 30 november van 12.00 tot 16.30 uur bij De Haagse Hogeschool, locatie Delft (Rotterdamseweg 137).

Programma
Bekijk hier het programma.


Uitnodiging
Download de uitnodiging.