Dutch Open Hackaton op 26 en 27 mei

Developers uit binnen- en buitenland verzamelen zich op 26 en 27 mei in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer voor de Dutch Open Hackaton. Inschrijven kan nog.

 

Het is de vierde keer dat de Dutch Open Hackaton wordt georganiseerd. Het evenement is bedoeld om open innovatie en technologische vooruitgang in Nederland te stimuleren en ondersteunen. Deelnemers krijgen 36 uur de tijd om creatieve oplossingen en toepassingen te bedenken voor concrete, alledaagse uitdagingen. Er wordt gebruikgemaakt van een groot aantal datasets, API’s en hardware van vijf Nederlandse organisaties: het Kadaster, KPN, Politie, PostNL en SIDN. Experts van de vijf organisaties zijn tijdens de Hackathon aanwezig en denken met de hackers mee.

Inschrijven

Iedereen kan zich inschrijven voor het evenement. Teams bestaan uit maximaal zes personen, maar je kunt je ook individueel aanmelden. Je kunt tijdens de Hackaton een nieuw project of idee ontwikkelen, maar je mag ook een bestaand idee verder uitwerken. De Dutch Open Hackaton is een initiatief van de Big Data Innovatiehub, het Kadaster, Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI), KPN, Politie, PostNL en SIDN.

Item delen