Dutch Digital Day Designwedstrijd voor studenten

Op 28 juni vindt de 10e editie plaats van Dutch Digital Day. Leuk voor je studenten: om deze mijlpaal te vieren is er een designwedstrijd uitgeschreven voor studenten. ‘Ontwerp de ultieme merch voor dit evenement voor de digitale branche – een T-shirt.’ Het winnende design wordt in productie genomen en de ontwerper krijgt 2 kaarten voor Dutch Digital Day 2024 én 2025.

Spelregels

Hoe ziet het ultieme T-shirt voor Dutch Digital Day eruit? Alles mag in deze designwedstrijd voor studenten, als je maar het template van Dutch Digital Day gebruikt en het logo verwerkt. Je mag drie ontwerpen indienen. De deadline: 11 april. Een professionele jury selecteert 3 designs waarop vervolgens gestemd kan worden. Het T-shirt van de winnaar wordt in productie genomen, verkocht en gedragen door de Dutch Digital community. De winnende ontwerper krijgt daarnaast kaarten voor het evenement in 2024 en 2025. De nummers 2 en 3 krijgen tickets voor Dutch Digital Day 2024.

Meer informatie

Dutch Digital Day is het evenement voor de digitale branche, voor tech – en digital liefhebbers, talenten en iedereen die werkzaam is in deze industrie. Bedenkers, bouwers, uitvinders en makers komen samen om te leren, te delen en inspiratie op te doen. Hou de website van Dutch Digital Day in de gaten voor updates over het programma en tickets.