Digitale talenten uitgenodigd voor ontbijtsessie Dutch Design Week

Digitale talenten krijgen de kans om vooruitstrevende digitale bureaus te ontmoeten als Greenberry, IN10, Born05 en Valtech. Dutch Digital Agencies nodigt veelbelovende studenten uit voor een ontbijtsessie met deze en andere bureaus tijdens de Dutch Design Week.

 

Tien tafels, tien thema’s

De (gratis) ontbijtsessie is op vrijdag 27 oktober van 9.00 tot 11.00 uur, in het MU in Eindhoven. Er zijn tien tafels met elk een eigen thema. Na tien minuten kun je van tafel wisselen, zodat je alle digitale bureaus kunt spreken. Als toetje kun je na het ontbijt gratis de expositie ‘Materialising the internet‘ bezoeken in het MU. Ook krijg je een toegangsticket voor de Dutch Design Week.

Aanmelden

Eet je mee? Studenten kunnen zich opgeven bij Dutch Digital Agencies via info@dutchdigitalagencies.com. Doe dat wel snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Over Dutch Design Week

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit jaar is de Dutch Design Week van 21 tot en met 29 oktober.

Item delen