DDD Talentprogramma: gratis inschrijven voor studenten

Op 28 juni vindt Dutch Digital Day plaats, het inspiratie-evenement voor de digitale branche. Onderdeel daarvan is het DDD Talentprogramma speciaal voor studenten. Studenten kunnen zich gratis inschrijven om dit programma bij te wonen. Een prachtige kans om contact te leggen met digitale bureaus en zo wellicht kennis te maken met toekomstige werkgevers. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Programma

Het programma voor studenten ziet er als volgt uit:

09.30 – 10.00 uur: inloop

10.00 – 10.30 uur: kick off Talentprogramma

10.30 – 12.00 uur: case presentaties van de bureaus en meet & greet met studenten (4 rondes van 20 minuten)

12.00 – 12.15 uur: mini break + inloop gasten keynote

12.15 – 12.45 uur: keynote ‘How to design for digital inclusion’ met toekomstmaker en oprichter van New Future Lab Kristel Thieme en professor Tomasz Jaskiewicz sponsored by CLICKNL.

12.45 – 13.15 uur: netwerklunch waarbij studenten in de gelegenheid worden gesteld om hun portfolio bij bureaus onder de aandacht te brengen

Na het ochtendprogramma krijgen studenten gratis toegang tot Dutch Digital Day. Inclusief drankjes, lunch, snacks, diner en toegang tot de afterparty. Het evenement vindt plaats bij LIEF, op loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk.

Inschrijven

Inschrijven is gratis voor studenten en kan hier. Het evenement is populair en het aantal plaatsen is beperkt, dus bij inschrijving verwacht de organisatie dat je daadwerkelijk deelneemt. Ben je onverhoopt toch verhinderd, laat dat dan weten via info@dutchdigitalagencies.com. Hier kun je ook terecht met vragen.

Item delen