Computable Awards zoekt succesvolle ICT-projecten in het onderwijs

Computable zoekt de meest succesvolle ICT-projecten in de Nederlandse onderwijsmarkt voor de twaalfde editie van de Computable Awards. Je kunt projecten aanmelden tot en met 23 maart 2017.

 

De Computable Awards worden jaarlijks uitgereikt binnen verschillende branches, aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Om in aanmerking te komen voor deze ICT-prijs, moet het project afgelopen jaar een belangrijke rol hebben gespeeld in of voor het onderwijs. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

 

Winnaar 2016

Vorig jaar ging de award in de categorie ‘ICT-project van het jaar in het onderwijs’ naar Watson Innovation Course van de Vrije Universiteit, de Universiteit van Amsterdam (Faculteit der Exacte Wetenschappen) en IBM. Watson Innovation Course biedt studenten een unieke mogelijkheid om te leren over cognitieve computing (IBM Watson) en de betekenis van dergelijke kunstmatige intelligentie-systemen.

 

Project voordragen

Wil je een project voordragen voor de Computable Awards? Kijk hier voor de voorwaarden en selectieprocedure. De prijzen worden op 31 oktober uitgereikt in het Beatrixgebouw in Utrecht.