Beurs voor excellente IT-studenten

Ken je een excellente IT-student? Meld hem of haar aan voor de dutch digital delta Talent Grants. Dit beurzenprogramma is bedoeld voor talentvolle studenten die een IT-opleiding (of cross-over) volgen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau.

 

De student kan in aanmerking komen door uitzonderlijke onderwijsprestaties, maar ook door motivatie en ontwikkeling. De winnaar mag de beurs (ter waarde van €2.500,-) bijvoorbeeld gebruiken voor het bekostigen van een vervolgopleiding, het bezoeken van een congres, het uitwerken van een afstudeeronderzoek of het ontwikkelen van een commerciële toepassing.

Talent ontwikkelen

Bedrijven bieden studenten middels een beurs de kans om zich, in aanvulling op hun opleiding, verder te ontwikkelen als ICT-professional. Dit kan door het opdoen van ervaring op de werkvloer, maar ook door het volgen van verdiepend onderwijs. Met de Talent Grants koppelt dutch digital delta het onderwijs rechtstreeks aan bedrijven en organisaties die willen bijdragen aan het ontwikkelen van talent.

Human Capital Agenda ICT

De vraag naar getalenteerde ICT-professionals is groter dan het aanbod. De Human Capital Agenda ICT heeft als doel hier verandering in te brengen. Het beurzenprogramma van dutch digital delta is een van de initiatieven die daaraan bijdraagt.

Aanmelden voor beurs

Kijk voor meer informatie of het aanmelden van een student op de website van dutch digital delta.

Item delen