Aandacht voor ict in ONZ magazine van Onderwijsnetwerk Zuid-Holland

Er is volop aandacht voor ict-opleidingen in ONZ Magazine, uitgebracht door Onderwijsnetwerk Zuid-Holland. Het magazine wordt verspreid onder docenten en andere werknemers van partnerinstellingen, waaronder universiteiten, hogescholen en middelbare scholen.

Magazine

In het magazine lees je onder andere het interview met Bas van der Veen (docent professionele vaardigheden) en Emma Verhoef (tweedejaarsstudent en student-assistent) van de opleiding Informatica aan HS Leiden, over leren op je eigen tempo. Robert Saunders (hybride docent Software Development bij Rotterdam Academy) vertelt over de Associate degree en Luna Willems (derdejaarsstudent ICT bij de Haagse Hogeschool) over haar weg van voortgezet naar hoger onderwijs. Je downloadt hier het magazine (pdf).

Onderwijsnetwerk Zuid-Holland

Onderwijsnetwerk Zuid-Holland (ONZ) is een samenwerking tussen verschillende partners uit het onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. Dit netwerk is ontstaan vanuit Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden. Het onderwijsnetwerk verbindt het voortgezet onderwijs met hogescholen en universiteiten, waarbij aansluiting en docentprofessionalisering centraal staan. Daarnaast werken verschillende bedrijven en maatschappelijke instellingen uit de regio met het netwerk aan de bevordering van praktijkgericht en actueel onderwijs.

Item delen