7 oktober Docenten Event: ruimte voor workshops door docenten

Vrijdag 7 oktober 2022 organiseert HBO-i weer het HBO-ICT Job & Student Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Een speciaal onderdeel bedoeld voor docenten is het Docenten Event. Ben je docent en wil je een workshop verzorgen? Dat kan!

Thema’s

Tijdens verschillende programmaonderdelen van het Docenten Event kunnen docenten kennis en ervaringen uitwisselen. Dit kan vakinhoudelijke kennis zijn, bijvoorbeeld over Cyber Security. Maar ook didactische benaderingen worden uitgebreid besproken. Voor alle thema’s nodigen we collega’s uit die ervaringen willen delen. Afgelopen jaar was het thema open onderwijs bijvoorbeeld druk bezocht. Deze workshop werd vanuit drie deelnemende hogescholen vormgegeven. Erg inspirerend om zo van elkaar te leren. Op de website van het Docenten Event vind je het programma van afgelopen jaar, met de thema’s die tijdens de rondetafelgesprekken zijn besproken. Ook zie je welke workshops er vorig jaar plaatsvonden.

Workshop verzorgen

Heb jij een onderwerp dat je graag tijdens een workshop op het Docenten Event wil behandelen? We ruimen graag tijd voor je in en ondersteunen je bij de invulling van je workshop. Maak je interesse kenbaar via info@hbo-i.nl.

Item delen