7 juni: symposium Smart Education over digitale middelen in het onderwijs

Hoe kunnen AI en andere digitale technologieën het onderwijs verbeteren? Dat werd onderzocht met het Smart Education programma van de Hogeschool van Amsterdam. De resultaten van dit onderzoek worden gedeeld tijdens het symposium Smart Education, dat plaatsvindt op vrijdag 7 juni.

Keynote

Het symposium wordt georganiseerd door het Smart Education Lab, een van de labs van het Centre of Expertise Applied AI. Vijf jaar geleden is binnen de Faculteit Onderwijs en Opvoeding, het Smart Education programma opgezet. Tijdens het symposium op 7 juni worden de resultaten gedeeld van verschillende projecten en netwerkactiviteiten, zowel binnen het eigen onderwijs als in samenwerking met partners. Ook kun je deelnemen aan verschillende workshops. Daarnaast verzorgt prof. dr. Frank van Harmelen, internationaal toonaangevend wetenschapper op het gebied van AI, de keynote. Met zijn jarenlange ervaring neemt hij je mee in de brede wereld van deze technologie.

Meer informatie en aanmelden

Het symposium vindt plaats op 7 juni van 14.30 tot 19.00 uur, in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Item delen