Onderzoeksmethoden kiezen met de ICT Research Methods Pack

Er is een nieuw hulpmiddel beschikbaar voor hbo-ICT-studenten die zich willen oriënteren op verschillende onderzoeksmethoden: de ICT Research Methods Pack. Deze kaartenset bevat methodes die passen bij de verschillende onderzoeksstrategieën van de Methodenkaart Praktijkonderzoek; een internationaal erkend raamwerk voor ontwerponderzoek.

 

De ICT Research Methods Pack is ontwikkeld door Stichting HBO-i. In de kaartenset vind je onderzoeksmethoden voor ontwerpgericht onderzoek binnen informatica. De set is ontwikkeld voor gebruik binnen ICT-opleidingen zoals de brede ICT-bachelor, Bedrijfskundige Informatica en Technische Informatica. De kaarten helpen studenten om zich te oriënteren op onderzoeksmethoden en om een project te plannen. De set is te koop via Studystore en kost €4,95.

Kaartensets cadeau

Hogescholen die lid zijn van Stichting HBO-i krijgen een aantal sets cadeau. Lid van HBO-i maar nog geen kaartensets ontvangen? Geef aan Jan Dirk Schagen door wie op jouw hogeschool de contactpersoon is voor het ontvangen van de kaarten. De werkgroep die de kaarten ontwikkeld heeft, kan ook een presentatie komen geven over het gebruik van de kaarten.

Item delen