Aan de slag met data science in agrifood in vier praktische online masterclasses

Data is niet meer weg te denken uit alle schakels in de agrifoodketen. Maar hoe werkt het precies, hoe ga je ermee aan de slag en wat levert het op? HAS Hogeschool ontwikkelde vanuit het project DataLab Agrifood vier praktische online materclasses ‘Data Science in AgriFood’. Docenten en studenten van de projectpartners (HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, Koning Willem I College en JADS) hebben gratis toegang tot alle masterclasses. 

Data science voor ondernemers

De masterclasses zijn bedoeld voor ondernemers in de sector die meer willen weten over de mogelijkheden en toepassingen van data science in hun eigen bedrijf. Elke masterclass bestaat uit een stuk theoretische basiskennis dat wordt vertaald naar de praktijk aan de hand van aansprekende cases uit de agrifoodsector. Ook is er ruimte voor vragen en interactie met experts en ervaringsdeskundigen. Naast lectoren van de HAS zijn ook docenten en lectoren van Avans en JADS betrokken.

Meer informatie

De masterclasses worden gegeven op 11 maart, 25 maart, 8 april en 22 april. Ze duren van 14.00 tot 16.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Item delen