ICTeach Fest

Ben je op zoek naar inspiratie en kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en technologie? Wil je je netwerk uitbreiden met andere onderwijsprofessionals die dezelfde passie delen? En wil je ook genieten van een ontspannen sfeer met leuke activiteiten en heerlijk eten? Dan is ICTeach Fest iets voor jou!

ICTeach Fest is hét evenement voor onderwijsprofessionals die zich willen verdiepen en willen leren van elkaars inzichten. Het evenement vindt plaats op woensdag 19 juni. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van workshops, demonstraties en panelgesprekken, gegeven door experts uit het veld en uit het onderwijs.

Maar ICTeach Fest is meer dan alleen een leerzame dag. Het is ook een feestelijke gelegenheid om te ontspannen en plezier te maken. Je kunt deelnemen aan leuke activiteiten zoals een escape room of een massage. Je kunt ook genieten van een heerlijke lunch.

Houd de berichtgeving over het ICTeach Fest in de gaten, zodat je er 19 juni bij bent, voor deze dag vol inspiratie, innovatie en interactie. We zien je graag op woensdag 19 juni 2024 bij ICTeach Fest! 😊


Organisator: HBO-i

Item delen

hbo-i leden

alle leden