Datum: 19 jun 2019

Agenda: Kijkje in de Keuken Hogeschool Saxion Deventer

De datum en locatie voor het eerstvolgende Kijkje in de Keuken is bekend. Op woendag 19 juni zal de Hogeschool Saxion haar deuren openen voor docenten. Rooster jezelf alvast vrij voor dit event, want dit is een uitgelezen mogelijkheid om eens te kijken bij een andere opleiding. We krijgen alles te horen over hoe de Academie Creatieve Technologie van Saxion haar opleiding heeft ingericht. Docenten geven rondleidingen en stellen je voor aan hun studenten, presenteren eigen projecten en ook zijn er workshops.

 

We zorgen voor voldoende netwerkmomenten op deze dag, zodat je de tijd krijgt om kennis te maken met andere docenten in een meer informele setting. Haak sowieso aan  bij de lunch, dan zit je gebeiteld voor dat kijkje in deze keuken en blijf dan ook zeker even napraten bij de borrel. Met andere woorden, plan dus voldoende tijd in voor deze interactieve leuke middag.

 

Gekoppeld aan dit programma is de platformvergadering (10:30-12:00) voor de leden van HBO-i. Ook is er mogelijkheid om in de ochtend in werkgroepen bij elkaar te komen. Als je hiervoor alvast een reservering wilt maken, laat dit dan weten via info@hbo-i.nl.


Locatie: Saxion Hogeschool, Handelskade 75, Deventer
Aanvangstijd: 12 uur
Organisator: HBO-i & Saxion
Link voor meer informatie: https://www.saxion.nl/over-saxion/organisatie/academies/creatieve-technologie-act

Item delen

hbo-i leden

alle leden