HBO-ICT Job & Student Event 2020 online

Wat hadden we er een zin in: op 2 oktober een Beatrixgebouw vol ambitieuze ICT-studenten en enthousiaste bedrijven en organisaties tijdens een drukbezocht HBO-ICT Job & Student Event. Door de coronamaatregelen kunnen we dat beeld dit jaar helaas niet waarmaken. Maar die ambitieuze studenten die een baan zoeken en die enthousiaste bedrijven en organisaties die talentvolle werknemers en stagiair(e)s zoeken, die zijn er nog steeds! HBO-i stichting brengt ze graag bij elkaar. Niet in het Beatrixgebouw dit keer, maar op ons digitale Job & Student Event. Dit online evenement vindt plaats op 2 oktober en wordt georganiseerd door de HBO-i stichting.

Aanmelden en meer informatie

Om deel te nemen aan dit online evenement, georganiseerd door Stichting HBO-i, moet je je vooraf aanmelden. Voor studenten is dit gratis en het kan via de website van het HBO-ICT Job & Student Event. Hou deze site ook in de gaten voor meer nieuws over de invulling van het evenement.

12 maart 2020: HBO-ICT Job & Student Event in Utrecht

Op 12 maart organiseert HBO-i het HBO-ICT Job & Student Event in Utrecht. We zien ernaar uit om elkaar dan weer op de vertrouwde manier te ontmoeten!

 


Locatie: digitaal
Aanvangstijd: 9.45 uur
Organisator: Stichting HBO-i
Link voor meer informatie: https://www.hboictjobevent.nl/

Item delen

hbo-i leden

alle leden