Kijkje in de Keuken bij Hogeschool Windesheim

ICT-docenten uit het hbo opgelet: Het Kijkje in de Keuken december bij Hogeschool Windesheim is uitgesteld naar 8 juni 2022. Je kunt je via deze link aanmelden.

Bij Windesheim in Almere en Zwolle studeren ruim 24.000 studenten, honderden cursisten en werken ruim 2.200 medewerkers. Met een populatie van 2351 deeltijd- en voltijdstudenten is de opleiding HBO-ICT de een-na-grootste opleiding van Windesheim. Windesheim wil actief bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving, door waardevolle professionals op te leiden van en door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek. De hogeschool ziet het als zijn maatschappelijke opdracht om iedereen die daarvoor het talent heeft, de mogelijkheid te bieden hoger onderwijs te volgen. Ongeacht afkomst, vooropleiding, achtergrond of leeftijd. Elke student met talent verdient de kans zich ten volste te ontwikkelen.

 

Deelname is kosteloos en je kunt je via deze link aanmelden. Voor een overzicht van het programma, zie Programma Kijkje in de Keuken.


Locatie: Campus 2, Zwolle
Aanvangstijd: 12:00u
Organisator: stichting HBO-i
Link voor meer informatie: https://www.hbo-i.nl/kijkje-in-de-keuken-event/

Item delen

hbo-i leden

alle leden