Datum: 21 okt 2016

Nieuws: Terugblik HTNO tweedaagse

In juni vond de HTNO tweedaagse plaats in Sint-Michielsgestel. Er waren vijftig deelnemers aanwezig en de Roadmap HTNO 2025 stond centraal. De eerste dag begon met een kennismaking met de nieuwe mensen in het Netwerk HTNO. Daarna ging men met elkaar aan de slag om per actielijn van de Roadmap in kaart te brengen welke activiteiten al plaatsvinden binnen de hogescholen en domeinen. In de middag zijn werkgroepen aan de slag gegaan om binnen de actielijnen – deels op basis van de rijke oogst in de ochtend – concrete projectplannen te formuleren van nieuwe activiteiten die in het kader van de Roadmap ontplooid zullen gaan worden.

Tijdens de tweede dag waren net als vorig jaar externe stakeholders, zoals vertegenwoordigers van de techniekbranches, VHTO, Platform Bètatechniek en de topsectoren uitgenodigd om met de leden van het Netwerk in gesprek te gaan over de voorgestelde activiteitenplannen die de dag ervoor opgesteld waren. Het was een nuttige tweedaagse, met een rijke oogst aan bestaande en nieuwe initiatieven, die gaan helpen om de ambitie zoals verwoord in de Roadmap te verwezenlijken.

De Vereniging Hogescholen zal in november de Roadmap HTNO 2025 met website en activiteitenprogramma aanbieden aan de voorzitter van de sectorale verkenningscommissie ‘HBO Techniek in Bedrijf’ Martin van Pernis.

Item delen