Datum: 15 sep 2020

Nieuws: Log in voor het online HBO-ICT Job & Student Event op 2 oktober

Hebben je studenten moeite om in deze tijd een stage te vinden, of merk je dat het lastig is om na de opleiding een baan te vinden? HBO-i brengt studenten in contact met organisaties die zitten te springen om kennis te maken met jong ict-talent. Help je studenten op weg naar een glansrijke carrière en adviseer hen om zich aan te melden voor het online HBO-ICT Job & Student Event op 2 oktober. Snel aanmelden is belangrijk voor studenten die een online afspraak willen met een exposant. Dan heeft HBO-i tijd om een goede match te maken.

Digitale banenbeurs

HBO-i organiseert op 2 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een digitale banenbeurs en online meeting point voor studenten en werkgevers. Op deze manier leggen studenten ook op afstand contacten waar zij de rest van hun carrière plezier van hebben. Zeker nu alle fysieke evenementen zijn afgelast, is dit hét moment om jezelf als toekomstige ICT-professional in de kijker te spelen bij het bedrijfsleven en overheidsorganisaties.

Gratis registreren

Studenten registeren zich vooraf gratis via www.hboictjobevent.nl. Bij de registratie vragen we naar de opleiding. Verder kan de student aangeven of hij of zij zich oriënteert op de arbeidsmarkt, of op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of baan. Exposanten beantwoorden dezelfde vragen. Met die informatie zorgt HBO-i voor de juiste match. Ook kunnen studenten hun cv en LinkedIn laten checken. Benieuwd welke bedrijven en organisaties op 2 oktober aanwezig zijn? Houd deze pagina in de gaten; er komen nog steeds deelnemers bij.

Zo werkt het

– Studenten en exposanten kunnen een speciale app downloaden

– Match & Meets worden geregeld via de app. Studenten en exposanten krijgen matchvoorstellen op de app, gebaseerd op hun interesses en voorkeuren

– Studenten kunnen de app gebruiken om hun bezoek aan het HBO-ICT Job & Student Event voor te bereiden. Een paar dagen voor het evenement vinden ze er informatie over de exposanten. Deelnemers kunnen zich oriënteren op de beurs en alvast afspraken inplannen.

– Tijdens het evenement bezoeken studenten de stand op de virtuele beursvloer. Zij kunnen direct chatten met de exposanten en videogesprekken voeren van maximaal tien minuten. Dat kan op afspraak, maar ook spontaan.

Let op: meedoen aan het online Job & Student Event op 2 oktober kan alleen vanaf een desktop of laptop. Het platform draait het best op Google Chrome.

Voor in de agenda

Op 12 maart 2021 organiseert HBO-i weer een Job & Student Event in Utrecht.

Item delen