Datum: 07 okt 2016

Nieuws: 25 jaar HBO-i

Dit jaar bestaat het HBO-I 25 jaar. En dat gaan we vieren met maar liefst vier inhoudelijke events. In de nieuwsbrief van september kondigden we al het Job en Docenten Event aan op vrijdag 7 oktober in het WTC in Rotterdam met als dagvoorzitter Valerio Zeno. Hier houden we de aftrap van de viering van het lustrum met het eerste event: HoloLens, reis mee in de tijd, 25 jaar terug en 25 jaar in de toekomst.

De HoloLens

Dennis Vroegop van Vroegop.org neemt ons samen met de bedrijven op het Job Event mee naar de toepassingen en mogelijkheden van de HoloLens in het onderwijs. De demonstratie van de HoloLens en de aansluitende workshop(s) zorgen voor bruisende ideeën met betrekking tot een toepassing van de HoloLens in het onderwijs.

HBO-I daagt je uit

Doe mee, het HBO-I daagt je uit om jouw ideeën in een concept en/of prototype uit te werken. Hoe denk jij dat deze technologie ingezet kan worden om onze studenten uitdagende opdrachten te geven? Hoe kun je deze technologie inzetten om het onderwijs aan te bieden? Tijdens de twee presentaties kan je samen met collega’s (ook van ander hogescholen) brainstormen over mogelijke (onderwijs)toepassingen.

Doe mee

We zijn heel benieuwd naar jouw idee(ën). In het voorjaar van 2017 zullen de (beste) concepten / prototypen gepresenteerd worden op een volgend event. Stuur een korte beschrijving van jouw idee / concept in voor 01 februari 2017 aan info@hbo-i.nl.

Programma

Het programma van het site-event HoloLens:

10.00 – 10.30 Algemene inleiding over de HoloLens voor docenten door Dennis Vroegop
10.30 – 10.50 Koffiepauze
10.50 – 12.00 Technische presentatie, waar onder wordt in gegaan op het bouwen van applicaties tbv de HoloLens
12.00 – 13.15 Lunchpauze
13.15 – 15.15 Toepassing mogelijkheden voor de praktijk en de mogelijkheden voor het onderwijs
15.15 – 15.45 Afsluitende bijeenkomst met bedrijven, studenten, docenten, prijsvraag etc.

Aanmelden Docenten Event

Kijk voor meer informatie over het Job en Docenten Event op www.hboictjobevent.nl. Vergeet ook niet om ons te volgen op Twitter en Facebook.

Item delen